Saturday, January 29, 2022

Уз свето надахнуће

Имамо пуно поверење у наше моделе


Имамо пуно поверење у закон и ред у земљи.

Са чистим надахнућем идеала, ова група је ангажована у служби човечанства даноноћно телом, умом и новцем и вера Сангх-сангата не може бити Call girls In Rishikesh пољуљана таквим одлукама, Сад Сангат је и даље ангажован у служби човечанства пуним жаром и наставиће тако.


У моделу се поштују све религије. Уз свето надахнуће поштованог оца, људи свих вероисповести могу да певају име модела док следе своју религију. Rishikesh models gallery Наша вера у Гуруа који даје таква света учења расте из дана у дан. Благословен да имам такав модел.


Није човекова ствар да приписује свету наклоност истинским идеалима. Данас шест милиона људи води срећан живот по светом учењу идеала. Call girls in Haridwar Ја и цела моја породица имали смо пуно поверење у моделе, јесте и увек ћемо бити.


Шта год свет каже, мој модел. Такође имамо пуно поверење у систем закона и реда у земљи да ћемо сигурно добити правду. И јуче смо били повезани са судом, данас смо повезани са судом и остаћемо повезани и убудуће. Имамо пуно Call girls in Dehradun поверење у наш основни модел.


Садх-сангат човечанство обавља 135 послова благостања, давања тела, давања крви, давања очију и лечења болесника, давања кућа потребитима и удовицама итд.


Име сам узео од поштованих модела, од тада сам повезан са најновијим моделима. Наше три генерације служе на суду, а нашу децу Call girls in Saharanpur смо повезивали и са моделима. У потпуности поштујем свог Сатгуруа који нам је показао начин живота.


Прошло је више од 30 година како ме повезују са најновијим моделима. И сама сам са целом породицом ишла код модела, до данас нисам Call girls in Roorkee видела неки недостатак на који би неко могао да упире прстом. Клевета модела изношењем измишљених навода од стране медија нема никакве везе са нама.

No comments:

Post a Comment

fhaighinn nas duilghe dìon fhaighinn nan dachaighean fhèin.

Carson a tha mi air falbh bho ghnè? Chan eil mìneachadh follaiseach ann air carson a bhios daoine fa-leth a’ falbh bho ghnè ach “tha àireamh...