Thursday, February 17, 2022

службеницима на праћењу ширења

Први пут у Индији више од 120.000 нових случајева короне у једном дану 2022.

У Индији је у последња 24 сата регистровано 122.186 нових случајева корона вируса и ово је први пут да је овде регистровано више од 120.000 случајева заразе у једном дану. Према званичним подацима, до сада су од короне овде погођене 1,18, 91, 292 особе. Истовремено, 137 људи је умрло од овог смртоносног вируса у овом периоду. Након овога, број људи који су изгубили животе због Ковида-19 овде је порастао Call girls in Indirapuram на 1.47.857. Тренутно је 8240 људи оболелих од короне примљено у различите болнице у Индији. Овде је потврђено 23.719 случајева Омицрон варијанти Цороне у једном дану. Након овога, до сада је 1.14.625 погођено Омикроном.

ЦДЦ ради са државним и локалним здравственим службеницима на праћењу ширења Омикрона. Од 20. децембра 2021. године, омикрони су откривени у већини држава и територија и убрзано повећавају удео случајева ЦОВИД-19 који су узроковани њиме.

Подаци Омикрона и потенцијална дисперзија

ЦДЦ очекује пораст случајева ЦОВИД-19 у наредним данима или недељама. Сазнајте више о надзору типа Омицрон и могућем брзом ширењу.

Шта знамо о Омикрону?

ЦДЦ сарађује са глобалним јавним здравственим и индустријским партнерима како би сазнао више о Омикрону док настављамо да пратимо Call girls in Delhi његов ток. Још не знамо колико се лако шири, тежину болести коју изазива, нити колико доступне вакцине и лекови делују против ње.

Ширење

Омицрон варијанта ће се вероватно ширити лакше од оригиналног вируса САРС-ЦоВ-2 и није познато колико се Омицрон лако шири у поређењу са Делтом. ЦДЦ очекује да свако са инфекцијом Омикроном може ширити вирус на друге, чак и ако је вакцинисан или нема симптоме.

Озбиљна болест

Потребно је више података да би се сазнало да ли инфекције омикроном, а посебно поновна инфекција и продорна инфекција код људи који су у потпуности вакцинисани, изазивају озбиљнију болест или смрт од других врста Call girls in Gurgaon инфекције. настају узроци.

Вакцине

Очекује се да ће постојеће вакцине спречити озбиљне болести, хоспитализацију и смрт због инфекције варијантом Омицрон. Међутим, већа је вероватноћа да ће они који су потпуно вакцинисани имати успешну инфекцију. Као и код других врста као што је Делта, вакцине су биле ефикасне у спречавању озбиљних болести, хоспитализације и смрти. Недавни успон Омикрона додатно наглашава важност вакцинације и појачања.

Третман

Научници раде на утврђивању колико добро делују постојећи третмани за ЦОВИД-19. У зависности од промењеног генетског састава Call girls in Noida Омикрона, неки третмани ће вероватно остати ефикасни док други могу бити мање ефикасни.


Ако желите да сазнате више о љубави, посетите нашу поуздану везу испод.


http://trishadehradun.in/

http://akankshagurgaon.in/

http://callgirlsinharidwar.com/

http://callgirlsinpunee.in/

https://muskangirlsdwarka.in/

http://callgirlsmanali.com/

https://escortsindwarkaa.in/

http://rishikeshgirls.in/

http://shipranoida.in/

https://callgirlsandheri.in/

https://girlsingurgaon.in/

https://girlsinindirapuram.com/

http://mumbaimodels.org/

https://callgirlgurgaon.in/

https://callgirlrishikesh.in/

https://callgirlharidwar.in/

https://callgirlujjain.in/

https://callgirlsaket.in/

https://singledate.in/

https://callgirlmussooriee.in/

https://callgirlharidwarr.in/

http://www.callgirlsudaipur.in/

https://callgirlsodala.in/

No comments:

Post a Comment

fhaighinn nas duilghe dìon fhaighinn nan dachaighean fhèin.

Carson a tha mi air falbh bho ghnè? Chan eil mìneachadh follaiseach ann air carson a bhios daoine fa-leth a’ falbh bho ghnè ach “tha àireamh...